Lite skamlös självpromotion

Varken We Know Where eller FMS har någon hemsida ännu. FMS ligger just nu i en dvala tills ena parten fått avsluta sin KTH-examen i Maj.

Men, men, men. We Know Where You Live har reggat sig på både
My Space och Jamma.se. Check it out.

I ett gratis uppslagsverk, för länge, länge sedan...

Vi är många som älskar Star Wars. Alla rymdskepp, alla robotar och alla gubbar som snackar oförståelig rappakalja om "kraften" och "ödet". Därför lyckas företag gång på gång skinna oss på våra gröna med leksaker, handukar, tandborstar, termosar Burger King Menyer, sperbössor, sängkläder, serietidningar, böcker, kreditkort med Star Wars-motiv, godis, glass, skivor, schampoflaskor, musmattor, t-shirts, kepsar, pyjamas, köpfilmer, tevespel, vanliga spel med Star Wars-tema, termossar, kaffemuggar, ölglas, bestick, affischer och så vidare. Äntligen något som är gratis!

Wookiepedia, de fria Star Wars Encyklopedien. Allt du inte visste om Jedis och Ewoker. Och lite, lite, lite mer.

Och så ett musiktips.

Man sölar inte ner sig

 58345-7
"Kan föräldrarna till Kasper vara vänliga och kontakta informationsdisken?"


Nu har jag klarat och spelat Ico, som kanske sista speljournalist i världen. Många formligen bajsar ur sig superlativ så fort Sonys Ico kommer på tal. Det kan man till en viss del förstå. Spelet är väldigt lugnt, väldigt säreget och ganska fint – som en stillsam saga. Jag lyckades hålla kalsongerna fläckfria, men visst, kör i vind.
    Vad ingen har uppmärksammat är att Ico är ett skräckspel. Tänk er själva att bli lämnad åt sitt öde i ett dammigt gammalt slott. Den första spontana associationen är dom gångerna man som liten parvel tappat bort föräldrarna på Obs! Stormarknad eller dylikt. Gråttande vandrade man runt och de majestätiska varuhyllorna tornade upp sig framför än. Istället för läskiga skuggfigurer, var fienderna prislappspistolbeväpnade butiksbiträden med en läskigt likgiltig blick. Ruggigt. Jag måste spela lite Resident Evil 4 för att få bort de hemska minnesbilderna.
    Det om det. För övrigt har jag kollat upp ett femtal olika klubbar för osigneadeband, där We Know Where You Live skulle kunna platsa in. Om jag bara kunde få tummen ur och skriva ett slentrian ”Här kommer vi, ge oss en spelning”-brev så vore allt frid och fröjd.

PS Jonas, jag uppdaterar min blogg så ofta jag vill. Så det så! DS