God journalistik



Hahahaha. Humor. Lägg märke till "EMO, or EMOtional people". Vad är vi andra, robotar? Man har lite svårt att ta det här reportaget på allvar. I synerhet som de här "testen" om hur EMO man är med all säkerhet är lika seriösa som detta test. Jag skulle vilja se ett lika seriöst nyhetsinslag om det här med att låta ett klistermärke vara kvar på en nyköpt keps. Vad är grejen?

Just ja. Innan jag glömmer.

   
                 
   
      The Zombie Movie Survival Quiz    
   

Francesco Dellamorte is your name, and killing zombies is your game. Living at Buffalora Cemetery, where the dead rise quite frequently, you know how to take care of zombies. Yes, you are definitely a bad ass. Too bad your sexy model girlfriend is a zombie.
Take this quiz!

Quizilla | Join | Make A Quiz | More Quizzes | Grab Code

Pepp - The Return

Just som jag trodde att musikåret 2007 var över med Neon Bible, ramlade jag över lite trevlig information som lyckats undgå mitt vaksamma öga. Vilket kanske är en indikation på att mitt öga inte är vaksamt för fem öre.

Hur som helst.

Tomahawk släpper en ny skiva om drgyt två månader, den 19:e juni. Anonymous heter den. Mörka/roliga/sjuka texter om harmynta dvärgar och våldtagna cirkus freaks är att vänta. 

Not for the feint of heart

En katt ges LSD i ett gammalt amerikanskt experiment från 1957. Mycket har man sett i sina dagar, men detta kan vara något av det mest obehagliga. Jag klara verkligen inte att se den stackars katten igen. Kalla mig mjäkig, men jag får bara en grymt olustig känsla när jag såg den här. Och självklart måste jag dela med mig av obehaget. Kan det vara musiken kanske?