Istället för laxermedel...

# 2127 - Knowing



En timme och trekvart in i Knowing tittar vi fortfarande på en medioker domedagsfilm med Nicolas Cage:s "deer-in-the-headlights"-blick i huvudrollen. Tillräckligt oinspirerad för att tittaren tidigt ska kunna räkna ut vad den kryptiska kod Cage försöker tyda har att förtälja, men med nog underhållande katastrofscener för att locka till vidare intresse. För när allt kommer omkring är det något väldigt tillfredställande med att se ett datoranimerat Empire State Building trasas sönder i en explosion av glasskärvor och damm. Ja, eller att vänta i en timme och trekvart på en knappt tre minuter tagning som tog åtskilliga veckor att animera.

Man tänker "Ha, ha vad fan ska ni göra nu då? Nu finns det minsann inga tveksamma satellitbilder på vapensilos att rättfärdiga en motoffensiv med!".

När dammet väl har lagt sig och jorden endast är ett brinnande inferno av kol och aska... vad har vi att se fram mot då? Ja, kanske årets mest bajsnödiga slut alla kategorier. *Prutt* sa det och någon lyckades snirkla sig ur en berättelse, som redan innan katastrofen de facto slår till, är rätt ansträngd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback